ΑθλητισμόςΕνημέρωση

«Θα παίζει στη Σαουδική Αραβία τη νέα σεζόν, έχουν υπογραφεί συμβόλαια» δηλώνει ο Αιγύπτιος Μίντο

Με ανάρτησή του στο twitter, ο εκ των κορυφαίων παικτών που έβγαλε το ποδόσφαιρο της Αιγύπτου, Μίντο, ανέφερε πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Ιτιχάντ φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια, ν’ αποκτήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Λίβερπουλ, παρά την αρνητική απάντηση που πήρε σε περασμένη μετεγγραφική περίοδο από τους “ρεντς”, σε πρόταση 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Σύμφωνα όμως με αγγλικά ΜΜΕ η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να επανέλθει το προσεχές καλοκαίρι για να κάνει δικό της τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Μάλιστα, αναφορά στο θέμα έκανε και ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αιγύπτου, Μίντο, αναφέροντας πως ο Σαλάχ έχει ήδη υπογράψει για να παίξει από το καλοκαίρι στη Σαουδική Αραβία!

“Ο Μο θα παίξει στην Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί”, ανέφερε, χαρακτηριστικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 41χρονος παλαίμαχος επιθετικός, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες των Γκεντ, Αγιαξ, Θέλτα, Μαρσέιγ, Ρόμα, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και Μίντλεσμπρο.

Οι πληροφορίες στα ΜΜΕ του Καϊρου κάνουν λόγο για συμφωνία στα 300 εκατ. ευρώ, τα 200 εκατ. θα πάνε στο συμβόλαιο του Αιγύπτιου σταρ για τρία χρόνια συνεργασίας και τα άλλα 100 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ!

Ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2025. Από το 2017 με την κόκκινη φανέλα έχει αγωνιστεί σε 309 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 188 γκολ και 81 ασίστ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button