ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Miami Open

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους στο Miami Open, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη των ΗΠΑ από 19 έως τις 31 Μαρτίου.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη περνάνε χωρίς αγώνα στον δεύτερο γύρο του Miami Open και πλέον γνωρίζουν τους πιθανούς αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους.

Στο τουρνουά των ανδρών, το οποίο ξεκινάει την Τετάρτη (20.03), ο Τσιτσιπάς (νο 10 στο ταμπλό) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σαποβάλοφ – Νταρντέρι. Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση, πιθανοί αντίπαλοι του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στη επόμενη φάση είναι οι Αλεξάντερ Μπούμπλικ, Αρτούρ Φιλς και Ματέο Αρνάλντι.

Στον επόμενο γύρο, στο… δρόμο του Τσιτσιπά ενδέχεται να εμφανιστεί κάποιος από τους Αντρέι Ρούμπλεφ, Άντι Μάρεϊ, Ματέο Μπερετίνι ή Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί, ενώ στα προημιτελικά μπορεί να αντιμετωπίσει το νο3 της ATP, Γιάνικ Σίνερ και στα ημιτελικά κάποιον εκ των Κάσπερ Ρουντ, Τέιλορ Φριτζ ή Ντανίιλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με τον Κάρλος Αλκαράθ, μόνο στον τελικό.

Όσο για τη Σάκκαρη, θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο του Miami Open μία εκ των Άννα Μπλίνκοβα και Γουέ Γιέν. Αν συνεχίσει στις “32” του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει κάποια εκ των Ντάρια Σαβίλ, Σουάι Ζανγκ ή Νταϊάνα Γιαστρέμσκα και τα αρκετά δύσκολα θα αρχίσουν στη φάση των “16” όπου μπορεί να βρεθεί κάποια εκ των Γέλενα Οσταπένκο, Έμα Ραντουκάνου ή Άνα Καλίνσκαγια.

Στα προημιτελικά μπορεί να συναντήσει την Έλενα Ριμπάκινα, την Ελίζ Μέρτενς ή την Βίνους Γουίλιαμς μεταξύ άλλων και στα ημιτελικά μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα, την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κ.ά.

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ μόνο στον τελικό, ενώ μόνο εκεί μπορεί να βρει και τις Κόκο Γκοφ, Τζέσικα Πεγκούλα και Ονς Ζαμπέρ.

To άρθρο Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Miami Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button