ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Back to Black: Η ζωή της Έιμι Γουάινχαουζ έγινε ταινία

Η ζωή της έγινε ταινία και κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες.

Ένας φόρος τιμής σε μία από τις πιο εμβληματικές σταρ του 21ου αιώνα, το «Back To Black» εξιστορεί τη συναρπαστική ιστορία της Έιμι Γουάινχαουζ, την οποία ενσαρκώνει η Μαρίσα Αμπέλα -τη γνωρίσαμε από το «Industry», ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με φόντο το πολύβουο Κάμντεν- καταγράφει τις δυσκολίες που επιφέρει η δόξα, ενώ τιμά την καλλιτεχνική ιδιοφυία και μοναδικότητα του ταλέντου της Έιμι, χωρίς να στρέφει το βλέμμα μακριά από τους δαίμονες της. Άλλωστε, η ταινία είναι βιογραφική αποτυπώνοντας την πολυδιάστατη προσωπικότητα της Έιμι Γουάινχαουζ.

Η οικογένεια της Έιμι Γουάινχαουζ δεν έχει αναμειχθεί, κατά τη συγγραφή του σεναρίου, ούτε στα γυρίσματα. Άλλωστε ήταν κάτι που δεν το ήθελε η σκηνοθέτιδα, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της. Ωστόσο όλα τα μουσικά δικαιώματα έχουν εγκριθεί από τη Sony και τη Universal. Η σκηνοθέτιδα έχει αποκαλύψει ότι ο πατέρας της Έιμι, Μιτς, ο οποίος κυκλοφόρησε βιογραφία της κόρης του, λίγα χρόνια μετά το θάνατο της, με τίτλο «Amy», έχει δει την ταινία πριν βγει στις κινηματοραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του HuffPost η σκηνοθέτιδα είχε δει από κοντά την Έιμι. Η ίδια είχε δηλώσει, λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων, της ταινίας, στο Λονδίνο: « Την είδα για πρώτη φορά να παίζει σε ένα talent show στο Ronnie Scott’s Jazz Club στο Soho και ήταν αμέσως προφανές ότι δεν ήταν απλώς «ταλέντο»… ήταν ιδιοφυΐα. Ως σκηνοθέτης δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα», είχε δηλώσει λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση της ταινίας

Το χρονικό της ζωής και της μουσικής της Έιμι Γουάινχαουζ, το ταξίδι από την εφηβεία στην ενηλικίωση και η δημιουργία ενός από τα πιο επιτυχημένα και θρυλικά μουσικά άλμπουμ της εποχής μας.

Η ταινία «Back to Black» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 11 Απριλίου

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button