LifeStyle

Γιώργος Αρσενάκος: Δεν ήταν απόφαση δική μου να μην πει η Φουρέιρα την καταγωγή της

“Όταν αποφάσισε πως ήταν η στιγμή και το ένιωσε, το μοιράστηκε με τον κόσμο” δηλώνει ο Γιώργος Αρσενάκος.

Στην μακρόχρονη συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, από το ξεκίνημα της, καθώς και τα λάθη στην επαγγελματική του διαδρομή μίλησε ο Γιώργος Αρσενάκος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου. 

Τα δικά σου λάθη ως προς την διαχείριση κάποιου καλλιτέχνη, όλα αυτά τα χρόνια, θυμάσαι ποια ήταν;

Καθημερινά κάνω λάθη. Και μπορεί να κάνω και πιο πολλά λάθη από πολλούς συναδέλφους μου. Απλώς η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει να καλύπτω αυτά τα λάθη, να δημιουργώ εναλλακτικές στις επιλογές μου, να τα ξεπερνάω και να τα αξιοποιώ υπέρ μου. Το λάθος και το σωστό, άλλωστε, είναι πάντα στο ίδιο νόμισμα ενός ενεργού ανθρώπου. Το λάθος είναι να παραμένουμε άπραγοι και να περιμένουμε μέχρι να έρθει η «ιδανική κατάσταση», που ίσως και να μην έρθει ποτέ.

Εκ των υστέρων – και επειδή η Ελένη Φουρέιρα είναι «δημιούργημά» σου, όλοι το γνωρίζουν αυτό – νομίζεις πως ήταν ένα από τα λάθη σου η «Μεξικανική καταγωγή» της, στην αρχή της πορείας της;

Μα, αυτό δεν ήταν θέμα στρατηγικής! Η Ελλάδα του 2010 ή του 1990 – τότε που μεγάλωνε η Ελένη, στην Καλλιθέα – δεν ήταν ίδια με την Ελλάδα κάποια χρόνια μετά, ως προς συγκεκριμένες αντιλήψεις και ρατσιστικές συμπεριφορές.

Το να μην πει την καταγωγή της η Ελένη δεν ήταν απόφαση management ή δική μου, ήταν προσωπική της απόφαση. Όταν αποφάσισε πως ήταν η στιγμή και το ένιωσε, το μοιράστηκε με τον κόσμο.

Και, επίσης ποτέ, όσα χρόνια δουλεύω, δεν ρώτησα – ούτε και μ’ ένοιαζε – από που είναι ο καθένας. Πάντα πίστευα, εξάλλου, ότι σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να ντρέπεσαι ούτε για την οικογένεια σου, ούτε για την καταγωγή σου, ούτε για την θρησκεία σου.

To άρθρο Γιώργος Αρσενάκος: Δεν ήταν απόφαση δική μου να μην πει η Φουρέιρα την καταγωγή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button