ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ο Μάικ Τζέιμς θέλει να δει «μάχες» Παναθηναϊκού με Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs της Euroleague

Η διαδικτυακή κόντρα του Κέντρικ Ναν με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν έκανε τον Μάικ Τζέιμς να θέλει να δει “ματσάρισμα” του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs της Euroleague.

Λάδι… στη φωτιά φαίνεται πως ρίχνει ο Μάικς Τζέιμς, προκειμένου να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα playoffs της Euroleague, “ζητώντας” να δει μια κόντρα μεταξύ του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού δήλωσε πως είναι ο καλύτερος επιθετικά παίκτης της Euroleague, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ διαφωνεί και το εξέφρασε μέσω των social media και κάπου εκεί έρχεται να μπει ο Μάικ Τζέιμς.

Με ανάρτησή του στα social media, ο πρώην γκάρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως θέλει να δει τις δυο ομάδες να διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους στα play off της διοργάνωσης. “Ξαφνικά θέλω μία σειρά του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι” έγραψε ο Αμερικανός στο twitter.

Το συγκεκριμένο “σενάριο” δεν είναι απίθανο. Εάν οι “πράσινοι” κάνουν το 2/2 κόντρα σε Μπάγερν και Άλμπα, θα είναι σίγουρα δεύτεροι στο τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Οι Ισραηλινοί από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν στην έβδομη θέση, αν κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι τους στα play-in (στο Βελιγράδι η έδρα τους) κι έτσι θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Αταμάν με μειονέκτημα έδρας, με στόχο μία θέση για το Final-4 του Βερολίνου.

To άρθρο Ο Μάικ Τζέιμς θέλει να δει «μάχες» Παναθηναϊκού με Μακάμπι Τελ Αβίβ στα playoffs της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button