LifeStyle

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Eurovision: Μου έλεγαν, τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος;

Στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εκείνον και που αποτέλεσαν «σταθμό» στην καριέρα του, αλλά και στη δική του συμμετοχή στη Eurovision αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου,  μιλώντας σήμερα (09.03.2024) στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»,

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εξήρε τον Γιάννη Πάριο και την Άννα Βίσση, μίλησε για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Πέγκυ Ζήνα και σχολίασε και την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

«Ο Γιάννης Πάριος ήταν ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησαν και ίσως είναι και η πιο ουσιαστική βοήθεια που μου έχει δοθεί ποτέ με το ντούετο που κάναμε. Είναι ο άνθρωπος που με βοήθησε για να κάνω ένα restart στην καριέρα μου», τόνισε ο κύπριος τραγουδιστής.

«Ο άλλος πυλώνας που με βοήθησε είναι η Άννα Βίσση. Ο Γιάννης Πάριος και η Άννα είναι οι δύο σταθερές στην καριέρα μου. Χωρίς την Άννα ίσως να ήμουν τίποτα από αυτά που είμαι τώρα. Μέχρι και πρόσφατα που συνεργαστήκαμε στην Κύπρο μου έδωσε πράγματα απλόχερα, ενώ δεν είχε ανάγκη να το κάνει είναι η ”Άννα Βίσση”».

Δε παρέλειψε δε να αναφερθεί και στην Άντζελα Δημητρίου με την οποία: «βρισκόμαστε πολύ πιο συχνά. Σε καιρούς που είχα ανάγκη με βοήθησε κι εγώ ήμουν δίπλα της».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πραγματοποίει εμφανίσεις με την Πέγκυ Ζήνα στο Mezzo Athens Party Stage.

«Με την Πέγκυ Ζήνα κάναμε κάποιες εμφανίσεις στις ”Νότες” στην Κύπρο, όπου ήταν η πρώτη φορά που δουλέψαμε μαζί παρ΄ότι είμαστε 25 χρόνια κολλητοί φίλοι. Εκεί φάνηκε πόσο ταιριάζουμε. Αναμφισβήτητα είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια με λαμπρή καριέρα. Έχει σπουδαίες γνώσεις μουσικές, κι επειδή έχω κι εγώ μουσικές γνώσεις ταιριάζουμε πολύ. Η Πέγκυ εκτός από σπουδαία τραγουδίστρια είναι και σπουδαία φίλη που μπορεί να βασίζεσαι πάνω της».

Ερωτηθείς για το τραγούδι ”Zάρι” με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δε μάσησε τα λόγια του:

 «Το τραγούδι ”Ζάρι” είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι μία πρόταση. Έχει ένα περίεργο κι ένα κράμα μουσικών. Η Μαρίνα είναι ταλαντούχα. Το βιντεοκλίπ έχει και λίγο αυτό το νεοκίτς που μου άρεσε πολύ εμένα, το βρήκα άποψη. Ωστόσο, δεν ξέρω αν μου αρέσει το τραγούδι. Η Eurovision θέλει το ”κάτι”. Το ζάρι θα πέσει ή πολύ κάτω ή εξάρες, δεν υπάρχει μέση λύση».

Όσο για την προσπάθεια που είχε κάνει για να πάει για τέταρτη φορά στην Eurovision αποκάλυψε ότι κάποιοι έλεγαν «τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος;».

To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Eurovision: Μου έλεγαν, τι θέλει να πάει αυτός ο άχρηστος; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button