Ομορφιά

Συγκίνησε με την εξομολόγησή της τους επενδυτές του Dragons’ Den: «Ο γιος μου διαγνώστηκε στο φάρμα του αυτισμού»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Dragons’ Den η Μαριάνθη Ωρολογά βρέθηκε απέναντι από τους επενδυτές προκειμένου να παρουσιάσει την πρωτότυπη της ιδέα της, ωστόσο με την ιστορία της προκάλεσε συγκίνηση στο πλατό.

«Η κόρη μου είναι τρεισήμισι χρονών. Έχουμε και τον Ηλία μας, ο οποίος είναι μέσα και με περιμένει μαζί με τον σύζυγο και αν δεν κάνω λάθος είναι και ο παππούς μαζί τους. Πριν από την εταιρεία ήμουν ιπτάμενη συνοδός και, αφού απέκτησα τον γιο μου, αποφάσισα ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσω από αυτό που κάνω για να αφοσιωθώ 100% στον ίδιο και τις ανάγκες του» εξομολογήθηκε αρχικά η διαγωνιζόμενη του Dragons’ Den.

«Διαγνώστηκε στο φάσμα του αυτισμού και αποφασίσαμε να τον στείλουμε σε ειδικό σχολείο γιατί πιστεύαμε ότι τον βοηθάει, έτσι είχαμε ακούσει τουλάχιστον. Όντως, όταν τον στείλαμε εκεί, πραγματικά τον βοήθησε και έτσι ήθελα και γω να εμβαθύνω και να μπω ακόμα πιο πολύ σε αυτό για να τον βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο», πρόσθεσε  η Μαριάνθη η οποία με την εταιρία της παρέχει αισθητηριακά παιχνίδια.

Οι επενδυτές του Dragons’ Den, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους με την ιστορία της Μαριάνθης η οποία κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τη Μαρία Χατζηστεφανή.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button