ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Νέα μέτρα για την οπαδική βία: Η διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσαν τα νέα μέτρα για το “άνοιγμα” των γηπέδων, μετά το “λουκέτο” λόγω της οπαδικής βίας και έκαναν γνωστή τη διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανέλυσε το πλάνο της κυβέρνησης για την ταυτοπροσωπία των οπαδών στην είσοδο των γηπέδων, αλλά και τις αλλαγές στη διαδικασία για την αγορά των εισιτηρίων, οι οποίες έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Στη σχετική συνέντευξη Τύπου για τα νέα μέτρα, ο Παπαστεργίου ανέφερε το τρίπτυχο νομοθέτηση-κάμερες-ταυτοπροσωπία, ως βασικές ενέργειες της Πολιτείας και εξήγησε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ξεχωριστής κερκίδας για ηλικιωμένους που δεν έχουν smarthphones. Όλοι οι υπόλοιποι θα χρειάζονται το gov.wallet για να αγοράσουν εισιτήρια και να μπουν στο γήπεδο.

Η διαδικασία για την αγορά των εισιτηρίων θα γίνει μέσω gov.wallet

  • Συνδεόμαστε στο wallet μέσω taxis
  • Επιλέγουμε το εισιτήριο και έτσι μπαίνει το εισιτήριο στο wallet
  • Βλέπουμε το εισιτήριο, τον κάτοχο του εισιτηρίου και τον κωδικό του εισιτηρίου

Για τα παιδιά:

  • Τα παιδιά άνω των 15 μπορούν να εγγραφούν κανονικά
  • Τα παιδιά κάτω των 15 ετών μας δίνει την επιλογή το wallet και εκεί επιλέγουμε ποιος συνοδεύει το παιδί, έτσι μπαίνει κανονικά το εισιτήριο στο wallet

 

To άρθρο Νέα μέτρα για την οπαδική βία: Η διαδικασία για την αγορά εισιτηρίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button