ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής – «Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;»

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Οι ψυχίατροι θα παραδόσουν τις εκθέσεις τους στην ανακρίτρια, ενώ η οικογένεια της άτυχης κοπέλας περιμένει ακόμα, 36 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία, να μάθουν το πόρισμα των Αρχών για τις ευθύνες των αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση του δράστη με τους ψυχιάτρους

Δύο ώρες διήρκησε η συνεδρία που πραγματοποίησαν στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού οι τρεις τεχνικοί σύμβουλοι και ο διορισμένος ψυχίατρος με τον δολοφόνο της Κυριακής. Ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στο STAR υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που του στέρησε την κόρη του τα έχει τετρακόσια. Αυτό το Πάσχα για όλη την οικογένεια της ήταν δύσκολο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που δεν είχαν δίπλα τους την Κυριακή.

Ο πατέρας της, ραγίζει καρδιές, μιλώντας στο STAR

«Μηδένισε τη ζωή της κόρης μου σε λίγα λεπτά»

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός; Πως γίνεται αυτό; Πόσο θα τραβήξει  αυτό; Μήπως να τον αθωώσουμε και στο τέλος; 28 χρόνια από τη ζωή μου, της κόρης μου, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά», λέει ο κ. Γρίβας, πατέρας της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR ο δολοφόνος της Κυριακής συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δε θυμάται το έγκλημα που διέπραξε. Επιμένει ότι έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν απόλυτα συνεργάσιμος.

«Ποιος είναι τρελός; Ένας που οδηγεί στο μηχανάκι του και παρακολουθεί το σπίτι; Που ακολουθεί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι; Ακολούθησε ένα αυτοκίνητο με την κόρη μου. Δεν τον πήραν χαμπάρι τα παιδιά. Έφθασε μέχρι το τμήμα χωρίς ούτε και η αστυνομία να τον πάρει χαμπάρι. Όλο το έγκλημα ήταν προμελητημένο γιατί είχε και το μαχαίρι στη ζώνη. Μήπως είδατε τον βηματισμό του; Μήπως είδατε πως τράβηξε το μαχαίρι;».

 

Μεγάλη καθυστέρηση στην ΕΔΕ

Η οικογένεια της Κυριακής ζητά απαντήσεις και για τις ευθύνες των αστυνομικών. Μέχρι στιγμής, 36 ημέρες μετά το έγκλημα, περιμένουν ακόμα τα πορίσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και της Προκαταρκικής Έρευνας που διεξάγεται με εντολή Εισαγγελέα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button