Μόδα

Αναστασία: Μιλά για τις κρίσεις πανικού που της προκάλεσε η απότομη δημοσιότητα

Η Αναστασία, που τα τελευταία χρόνια σημειώνει τη μία επιτυχία μετά την άλλη, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello, όπου μοιράστηκε τις προκλήσεις που έφερε μπροστά της η αναγνωρισιμότητα. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια μιλά για τις κρίσεις πανικού και την ψυχολογική πίεση που της προκάλεσε η απότομη δημοσιότητα.

«Προφανώς και οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας λόγω της ψυχολογικής πίεσης και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Προσωπικά στάθηκα τυχερή και άργησα να τη βιώσω. Είναι κάτι που το λέω συνεχώς, ελπίζω στο τέλος να μου βγει σε καλό», δηλώνει αρχικά η Αναστασία.

«Η επιτυχία γενικότερα κάτι σου δίνει και κάτι σου παίρνει. Θα ήμουν αχάριστη όμως αν είχα κάποιο παράπονο για όσα μου έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Χωρίς δυσκολίες δεν έρχονται τα καλά. Αν δεν σκάψεις, δεν θα βρεις χρυσό. Όλα είναι στο παιχνίδι», προσθέτει η νεαρή τραγουδίστρια.

«Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια. Έχω καθημερινά σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι αποδεκτό. Σημασία έχει να μην τα αφήνεις να σε ρίχνουν και να κοιτάς την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αν κάποιος ζει την τέλεια ζωή, παρακαλώ πολύ να μου πει τον τρόπο», απαντά σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου η Αναστασία.

«Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως είπα και παραπάνω, είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και λατρεύω να δίνω αλλά και να παίρνω αγάπη σε υπερβολικό βαθμό», εξομολογείται χαρακτηριστικά η Αναστασία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button