Μόδα

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που είχε προκαλέσει ντόρο!

Τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της χρόνια, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της. Η ηθοποιός δεν έδινε συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά όταν το έκανε, πάντα γινόταν ντόρος.

Στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη, τον Μάρτιο του 2020, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις, καθώς η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν… μάσησε τα λόγια της.

Για τον Θανάση Ευθυμιάδη και τη συνεργασία τους στο Ντόλτσε Βίτα, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε πει: «Μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση».

Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε δηλώσει: «Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπία άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση».

Για τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή της στο J2US, αλλά και για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε αναφέρει τότε: «Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε απαντήσει τότε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button