ΕνημέρωσηΠολιτική

«Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε "το παγωτό αυτό σκοτώνει";» απαντά ο Σπηλιωτόπουλος για τη δήλωση Κασσελάκη

Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη έχε προστεθεί εδώ και λίγο καιρό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος μίλησε για τη φράση «φωτιά» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

«Υπάρχει μια αμέλεια που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Είναι μια φράση η οποία λέγεται στον προφορικό λόγο. Εννοεί ότι έγιναν παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη… Βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας» », είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τη φράση – φωτιά του Στέφανου Κασσελάκη, που μίλησε για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Ο ίδιος τόνισε δε ότι οι δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τοξικότητα. Εγώ άκουσα τις δηλώσεις και κατάλαβα ότι όχι μόνο έχουν παρερμηνευθεί, αλλά έχει γίνει σκοπίμως για να δημιουργηθεί τοξικότητα από την άλλη πλευρά. Οι επιθέσεις που κάνουν από την άλλη πλευρά είναι ότι δήθεν είπε ότι οι υπουργοί δολοφονούν. Αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης, σημαίνει ότι κάποιος έχει παραμελήσει τα καθήκοντά του που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Το “σκοτώνει” είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;» είπε χαρακτηριστικα στον ΣΚΑΙ ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα αρχηγό που λειτουργεί αντισυμβατικά. ”Δεν κρύβω τίποτα”, λέει ”και έτσι ζω”. Οι πολιτικοί έβλεπαν το πόθεν έσχες με τρόμο. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και δεν έχει να κρύψει κάτι. Ο Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο και δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό. Η διαφάνεια και ο τρόπος που λειτουργεί ξενίζει γιατί είναι αντισυμβατικός. Δεν νομίζω ότι έχει τοξικότητα».

 

Όπως υποστήριξε ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει «αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά», προσθέτοντας ότι «ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη  ΝΔ με τη σημερινή της μορφή».

«Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι αυτή «σηματοδοτεί μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά».

To άρθρο «Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε "το παγωτό αυτό σκοτώνει";» απαντά ο Σπηλιωτόπουλος για τη δήλωση Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button