Ομορφιά

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η μητέρα μου έλεγε για εμένα “δεν είναι ωραίο κοριτσάκι” – Ήθελα να κρυφτώ»

Η Δόμνα Μιχαήλιδου βρέθηκε καλεσμένη την Τετάρτη 8/5 στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια αλλά και την πρόταση που δέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα.

Αρχικά, η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε: «Είμαι μοναχοπαίδι οπότε είχα πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχαν τα μοναχοπαίδια. Πολλή ευθύνη, πολλή προσδοκία και πολύ συνεπές παιδάκι στο σχολείο. Όλοι σου λένε ότι είσαι μοναχοπαίδι άρα έχεις τα πάντα. Ναι, αλλά έχω και την προσδοκία πάνω μου! Θυμάμαι που ήμουν μικρή και πηγαίναμε σε διάφορα μέρη με τη μητέρα μου και έλεγαν “τι ωραίο κοριτσάκι”, έλεγε η μητέρα μου “δεν είναι ωραίο κοριτσάκι. Είναι καλή μαθήτρια, καλή αθλήτρια και καλό παιδί” και εγώ ήθελα να κρυφτώ έτσι όπως τα έλεγε η μητέρα μου. Η μητέρα μου είναι στον αντίποδα, η μεγάλη από τις τρεις αδελφές οπότε ήξερε τι θα σε πάει μπροστά, τι είναι η ευθύνη».

Στην συνέχεια, όσον αφορά την ενασχόλησή της με την πολιτική η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε: «Δεν έχω ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μου. Αυτό που έχω προσπαθήσει να κάνω είναι να μην μιλάω πολύ στο τηλέφωνο, τα κάνω όλα από μηνύματα. Αν μιλούσα και στο τηλέφωνο θα είδα χάσει το μυαλό μου. Η πολιτική είναι μία δύσκολη διαδικασία και για τις γυναίκες είναι ακόμα δυσκολότερη. Ο κόσμος θέλει ανθρώπους που εργάζονται».

Τέλος, για το πώς αντιμετωπίζουν την πολιτική οι νεαρές ηλικίες η Δόμνα Μιχαηλίδου εξήγησε: «Η ακαδημαϊκή καριέρα μου, μου έχει αφήσει την ανάγκη επαφής με τα παιδιά. Στην δική μου τη γενιά, τα παιδιά δεν εκτιμούσαν τόσο τους πολιτικούς, γιατί εμείς τελειώσαμε το σχολείο λίγο πριν την κατρακύλα. Τώρα βλέπω ότι αρκετά παιδιά ενδιαφέρονται για την πολιτική, μέσα σε αυτά πρέπει να βρούμε ακόμα περισσότερες κοπέλες».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button