ΕνημέρωσηΠολιτική

Η επική απάντηση για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Action24 ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ρωτήθηκε για τη νέα θέση του Άρη Σπηλιωτόπουλου και απάντησε με χιούμορ: «Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, μόλις ανακοινώθηκε, με πήρε η Φον ντερ Λάιεν τηλέφωνο και μου είπε “έχετε τέτοιες μετακινήσεις; Τι γίνεται εκεί πέρα;”». 

«Εγώ δεν είμαι αναλυτής, δεν με απασχολεί το ζήτημα. Η κεντροδεξιά δεν εκφράζεται με πρόσωπα αλλά με πολιτικές. Τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο οι πολιτικές» σημείωσε.

Ο ίδιος μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Υπάρχει άλλος “μάνατζερ” εκτός του Μητσοτάκη που μπορεί να αντιμετωπίσει τις κρίσεις;» και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έδειξε πως η «Ευρώπη των κρίσεων» μπορεί να γίνει μια «Ευρώπη των λύσεων».

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στις Ευρωεκλογές λέγοντας: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το μόνο εκλεγμένο απευθείας από τους πολίτες όργανο και με βάση την τελευταία συνθήκη της Λισσαβόνας, είναι ουσιαστικά συνωμοθέτης, έχει τρομερές αρμοδιότητες», είπε ο κ. Μεϊμαράκης για να συμπληρώσει πως πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε μια ένωση αυτόνομων, κυρίαρχων κρατών, με τα εθνικά τους κοινοβούλια και χρειάζεται ομοφωνία για τις αποφάσεις στο ευρωκοινοβούλιο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button