Ομορφιά

Joost Klein: Οι γκριμάτσες του εκπροσώπου της Ολλανδίας στη συνέντευξη Τύπου της Ισραηλινής, Eden Golan στην Eurovision

Εκτός από τη Μαρίνα Σάττι, η οποί χασμουριόταν την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ, Eden Golan, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του β’ ημιτελικού της Eurovision και ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας, Joost Klein, θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκεια του για την συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα την ώρα που απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδιναν οι καλλιτέχνες μετά την εμφάνισή τους, η Eden Golan δέχτηκε μια ερώτηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Θεωρείς ότι η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό ίσως βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους εκπροσώπους των χωρών, λόγω των όσων γίνονται αυτό το διάστημα στο Ισραήλ;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος.

Την ώρα που απαντούσε η Eden Golan, δίπλα της καθόταν ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας, Joost Klein.

Όταν κάποιος από τη διοργάνωση της είπε ότι αν δεν θέλει, μπορεί να μην απαντήσει στην ερώτηση, εκείνος πετάχτηκε λέγοντας: «Γιατί όχι;».

«Πιστεύω πως είμαστε όλοι εδώ για έναν λόγο και μόνο», ξεκίνησε να λέει η Ισραηλινή τραγουδίστρια, προκαλώντας την αγανάκτηση του Ολλανδού καλλιτέχνη, ο οποίος μάλιστα, δεν προσπάθησε καν να την κρύψει, κάνοντας γκριμάτσες, ενώ εκείνη μιλούσε.

«Η EBU λαμβάνει πιστεύω όλα τα μέτρα που χρειάζονται για να κάνει αυτή τη διοργάνωση ένα ασφαλές μέρος, όπου θα ενωθούν όλοι. Οπότε, πιστεύω ότι είναι ασφαλές για όλους», συνέχισε να λέει η Eden Golan.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button