ΑθλητισμόςΕνημέρωση

ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του Final 4: «Θα διατεθούν με αλγόριθμο μόνο σε κατόχους διαρκείας»

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων που θα λάβει από τη Euroleague για το Final 4 του Βερολίνου, εξηγώντας ότι θα είναι μόνο 539 και θα διατεθούν αποκλειστικά σε κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι τεράστια, αλλά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σημειώνει ότι με δεδομένες τις ανάγκες των χορηγών και των αθλητών της ομάδας, για τους οπαδούς απομένουν ελάχιστα εισιτήρια, με την ελπίδα ότι θα δοθούν κι άλλα από την επίσημη Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο, με αίσθημα ευθύνης προς τους φιλάθλους της και κατανοώντας την μεγάλη επιθυμία τους να βρεθούν στο πλευρό της, τους ενημερώνει για τα εξής:

Η  διαχείριση των εισιτηρίων του Final 4 γίνεται αποκλειστικά από την Euroleague, η οποία ενημέρωσε τις ομάδες πως θα λάβουν από 539 εισιτήρια έκαστη προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Φυσικά, πρόκειται για έναν αριθμό που σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των φιλάθλων μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα 539 εισιτήρια θα διατεθούν:

*Σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
*Σε ανάγκες όλων των χορηγών της ομάδας μας.
*Σε συμβατικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ.
*Σε ανάγκες των οικογενειών των αθλητών, του σταφ και του προπονητικού μας επιτελείου.

Γι’ αυτό το λόγο, δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για το Final 4 μπορούν να έχουν μόνο μερικοί εκ των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email: finalfour@paobc.gr και εν συνεχεία κλήρωση, όπως έχουν ενημερωθεί αναλυτικά και με σχετικό newsletter. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η πιθανότητα να αποκτήσει κάποιος κάτοχος διαρκείας τη δυνατότητα αγοράς ενός εισιτηρίου για το Final 4 της Euroleague προκύπτει μετά από συγκεκριμένο αλγόριθμο και είναι σχετική και ανάλογη με την τιμή του εισιτηρίου διαρκείας του.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό είναι αδύνατο να καλύψουμε τη ζήτηση όλων των φιλάθλων μας που επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας σε αυτό το σπουδαίο γεγονός, κάτι που μας λυπεί ιδιαίτερα.

Ελπίζουμε πως αρκετοί φίλαθλοί μας είτε έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριό τους για το Final 4 από την επίσημη πλατφόρμα της Euroleague, είτε θα το κάνουν από τυχόν επιστροφές εισιτηρίων οι οποίες θα προκύψουν και θα επαναδιατεθούν από τον επίσημο φορέα πώλησης εισιτηρίων της διοργανώτριας αρχής.

Ραντεβού στο Βερολίνο!

To άρθρο ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του Final 4: «Θα διατεθούν με αλγόριθμο μόνο σε κατόχους διαρκείας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button