Ομορφιά

Ο Fipster αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Η σχέση μου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι γκομενική»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Ο γνωστός reality star και ο δημοφιλής YouTuber μίλησαν για τη γνωριμία τους, μέσα από την οποία προέκυψε μia δυνατή φιλία.

Αρχικά, ο Fipster είπε: «Γνωριστήκαμε στο Open, η παρέα μας χτίστηκε επειδή σχολιάζαμε όλους τους άλλους».

Στην συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Τότε δούλευε στο “Dancing with the stars”, ήταν υπεύθυνος στα social media. Είχα δει τον Φίλιππο να μιλά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και λέω “Τι είναι αυτός ο τύπος”. Ήταν ένας τύπος πολύ κοινωνικός και μου έσπαγε τα νεύρα».

Ακόμη, ο Fipster δήλωσε: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο είπα “Ποιος νομίζει ότι είναι με αυτό το ύφος;”. Σκεφτόμουν ότι “το παίζω ομορφονιός, κάποιος, μόλις έχω βγει από το “Survivor” που έκανε 70% τηλεθέαση».

Σε άλλο σημείο, ο Fipster μοιράστηκε πώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν συμπαθεί τις σχέσεις του φίλου του: «Ο Κωνσταντίνος δεν συμπαθεί καμία μου σχέση. Ό,τι και να του γνωρίσω μου λέει “δεν κάνει για σένα”».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάνω σε αυτό σχολίασε: «Ο Φίλιππος δεν έχει αντικειμενική κρίση στον έρωτα, είναι ιχθύς, ο ιχθύς παίρνει τις χειρότερες αποφάσεις πάντα. Όπως ο Φίλιππος δεν είναι αντικειμενικός με τις δικές μου επιλογές… Μπορεί να του δείξω μία κοπέλα που να μου αρέσει και να μου πει “Δευτεράτζα, δεν κάνει, χάλια”».

Επιπλέον, ο Fipster δήλωσε: «Η σχέση μας είναι φιλική, οικογενειακή, είναι και γκομενική. Δηλαδή εγώ δεν θέλω να έχει άλλους φίλους , ζηλεύω, λέω “Πού είσαι;”, “Γιατί δεν με έχεις πάρει τηλέφωνο;” και τέτοια. Έχει τα πάντα, τον βλέπω σαν τον μεγάλο μου αδερφό, λίγο από όλα».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τη μεριά του είπε: «Μεγαλώνοντας έχεις την ωριμότητα να επιλέξεις ποιον άνθρωπο θέλεις να έχεις δίπλα σου και να πορεύεσαι με αυτόν. Ο καλός φίλος είναι στην ίδια βαθμίδα με την οικογένεια. Την οικογένεια δεν την επιλέγεις, τον φίλο τον επιλέγεις. Τον Φίλιππο τον θεωρώ οικογένεια, άλλωστε, μετά από τόσα πράγματα που έχουμε περάσει, που έχουμε πει, που έχουμε κάνει, δεν θα μπορούσα να μην τον θεωρώ οικογένεια. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και χαίρομαι που έχω στη ζωή μου. Έχω στη ζωή μου έναν άνθρωπο που μπορώ να του πω πράγματα και να μείνουν εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button