ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας για τον ιστορικό ημιτελικό του Conference League

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τα μέτρα ασφαλείας που πήρε ενόψει του ιστορικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τα ημιτελικά του Conference League.

Στο φαληρικό γήπεδο θα βρίσκονται οπαδοί τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Άστον Βίλα με τα μέτρα της Αστυνομίας να είναι αυστηρά.

Ου θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00, ενώ απαγορεύεται να προσεγγίσουν το γήπεδο οπαδοί που δεν έχουν εισιτήριο.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ASTON VILLA» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους.

To άρθρο Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας για τον ιστορικό ημιτελικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button