Διεθνή επικαιρότητα

Στα κόκκινα βάφτηκε ο Λευκός Πύργος

Με κόκκινο χρώμα φωταγωγήθηκε ο Λευκός Πύργος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θαλασσαιμίας. Στην εκδήλωση φωταγώγησης του Λευκού Πύργου παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, αλλά και μέλη του συλλόγου «Πηγή ζωής».

Με κεντρικό μήνυμα «Μη διστάζεις. Δώρισε τη χαρά της ζωής», ο σύνδεσμος προώθησης εθελοντικής αιμοδοσίας και φίλων των ατόμων με μεσογειακή αναιμία «Πηγή ζωής», στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αφύπνισης, με σκοπό να γίνουν ακόμα περισσότεροι οι αιμοδότες στην χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα άτομα τα οποία στις μέρες μας πάσχουν από μεσογειακή αναιμία χρειάζονται ειδική περίθαλψη, καθώς επίσης και σωστές και προγραμματισμένες μεταγγίσεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ελληνικού συλλόγου Θαλασσαιμίας, Βασίλης Δήμος.

Στα κόκκινα γνωστά μνημεία και κτήρια σε 65 χώρες

Αναφορικά με την φωταγώγηση του γνωστού μνημείου της πόλης σε κόκκινο χρώμα, ο ίδιος τόνισε ότι «η δράση αυτή έχει εμπνευστεί από την παγκόσμια ομοσπονδία θαλασσαιμίας ώστε 65 χώρες που είναι μέλη να φωταγωγήσουν κτήρια και μνημεία που είναι σημεία αναφοράς σε κάθε χώρα την ημερομηνία που γιορτάζεται η παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας» και πρόσθεσε πως «θέλουμε όλα αυτά τα κτήρια να κοκκινίσουν απόψε και με αυτό τον τρόπο να δοθεί ένα παγκόσμιο μήνυμα για την μέρα της θαλασσαιμίας».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στην καμπάνια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας – TIF με τίτλο «Bring Thal to Light».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button