Ομορφιά

Βαλέρια Κουρούπη: Η σπάνια φωτογραφία με τον 33χρονο σύντροφό της στο Instagram

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του 33χρονου ηθοποιού, Μάριου Δερβιτσιώτη βιώνει τα τελευταία δύο χρόνια η Βαλέρια Κουρούπη.

Η Βαλέρια Κουρούπη με τον Μάριο Δερβιτσιώτη, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη σειρά «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο το 2019.

Λίγους μήνες αργότερα η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης ήρθαν ξανά κοντά όταν συνεργάστηκαν για τη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Οι χαρακτήρες που ενσάρκωσαν στη σειρά κατέληγαν σε ένα παράφορο έρωτα, κάτι που δεν άργησε να συμβεί και στην πραγματική τους ζωή και μέχρι και σήμερα είναι full in love.

«Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα. Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε… Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Με αφορμή τις γιορτές, η Βαλέρια Κουρούπη δημοσίευσε μια σπάνια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram θέλοντας να στείλει και τις ευχές της για το Πάσχα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button